HSDA informerer om at det skal være hovedkontroll av strømanlegget i uke 27. Strømmen vil i perioder være borte ... See MoreSee Less

View on Facebook

Da er vår hjemmeside oppe igjen.

holmestrand-baatforening.no/

View on Facebook

Hjemmesiden er nede inntil videre. Vi håper å få den opp så raskt som mulig. Inntil videre følg med på vår Facebook side. ... See MoreSee Less

Til info:
Seilforeningen har utsett av seilbåter på Hakan fredag 26 april.
Det vil være begrenset med parkering muligheter på Hakan i perioden ifra torsdag 25 april kl 12:00 til fredag kl 18:00.
En stor mobilkran må ha tilkomst-vei inn til Hakan på torsdag og ut ifra Hakan på fredag samt plass for rigging av kran.
I forbindelse med båt utsett fredag ifra kl 07:00 til 18:00 vil det ikke være mulighet for parkering langs kai kanten og langs gjerdet mot trafikk havna.
Vennligst respekter skilting angående parkering.
Eventuelle spørsmål kan rettes til ansvarshavende mob 48380579

View on Facebook

Styret minner på at alle båter som ligger i opplag på opplagsplassen skal være satt ut til 17mai.
Husk å rydde skikkelig rundt plassen din etter at båten er satt ut.